AVTOŠOLA, AVTOBUSNI PREVOZI IN TURISTIČNA AGENCIJA LEŠNIK&ZEMLJIČ

V podjetju LEŠNIK & ZEMLJIČ d.o.o. se že 22 let ukvarjamo z dejavnostjo avtošole, avtobusnih prevozov in turistično agencijo.

 

Dejavnost AVTOŠOLE - avtošola LEŠNIK & ZEMLJIČ z uspešno tradicijo je ena izmed najstarejših zasebnih avtošol na področju Izpitnega centra Maribor, ki izobražuje kandidate za voznike motornih koles, koles z motorjem, osebnih vozil, osebnih vozil s priklopnikom, tovornih vozil in tovornih vozil s priklopnikom. Zaposljujemo sedem priznanih inštruktorjev vožnje in predavateljev CPP pedagoških kvalitet z dolgoletnim pedagoškim stažem.

 

Dejavnost AVTOBUSNIH PREVOZOV - avtobusne prevoze opravljamo z naslednjimi sodobnimi avtobusi:

  • NEOPLAN CITYLINER - 49 potniških + 1 vodnikov + 1 voznikov sedež,
  • MERCEDES BENZ TRAVEGO - 48 potniških + 2 vodnikova + 1 voznikov sedež,
  • VOLVO B12B - 53 potniških + 1 vodnikov + 1 voznikov sedež,
  • MARBUS B4 080 TL - 29 potniških + 1 vodnikov + 1 voznikov sedež,
  • MERCEDES SPRINTER 519CDI - 19 potniških + 1 vodnikov + 1 voznikov sedež,
  • MERCEDES BENZ VITO - 8 potniških + 1 voznikov sedež.

 

Vsi avtobusi so opremljeni z: avdio in video opremo, sedeži s pomičnim naslonom in pomikom v hodnik, sedeži s preklopnimi mizami in mrežami za časopis, pomični naslon za noge, zračno vzmetenje, ABS, dodatni zavorni sistem (retarder), klimatska naprava. Podrobnejšo predstavitev vam prilagamo v prilogi.

 

Dejavnost TURISTIČNE AGENCIJE LEZE - organiziramo izlete, potovanja in romanja za zaključene skupine po Sloveniji in tujini – prevoze izvedemo praviloma z lastnimi avtobusi, prodajamo letalske vozovnice, zdravilišča, smučanja, prodajamo tudi produkte drugih slovenskih in tujih turističnih agencij: RELAX, KOMPAS, SONČEK, GLOBTOUR, VARD, ODISEJ, ILIRIKA, AVANTURA, INTELEKTA, SKI&FUN, PALMA, OASIS TURS, TENTOURS, DOBER DAN, KLAS MS, POTEPUH, TA GRAD, NECKERMANN,...

Več informacij o nas lahko najdete na naši spletni strani: www.leze.si

V kolikor ste že potovali z nami, se veselimo ponovnega snidenja, če pa nas še ne poznate, bo to obojestranski izziv, da se spoznamo in da se odločite za našo agencijo.

 

Za vse informacije in rezervacije smo Vam na voljo: ponedeljek - petek od 9.00 do 17.00 ure na tel. 02/ 720 55 48, mob. 030/ 300 138, E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.